Internetics comunica greu despre Gala Premiilor – Invita.ro iti deschide portile Internetics, via Metropotam

Din RSS-ul celor de la Metropotam si cu ajutorul instrumentului de monitorizare a fluxurilor de stiri am ajuns sa aflu care e modalitatea prin care pot ajunge la Internetics, la Gala de Premiere. Pe site-ul organizatorului nimic.. desi maine e Gala de Premiere, nicio informatie.

Iata ce scrie Metropotam:

Vrei sa vezi cine este la creme de la creme din webul romanesc? Atunci ar trebui sa participi joi seara la Gala Premiilor Internetics, pentru a face cunostinta cu aceasta crema si painea cu care se mananca.

Evenimentul fericit incepe de la ora 19.30 in Club Bamboo si inseamna in special premierea diferitelor proiecte din web-ul romanesc din toate categoriile posibile: publishing (cultura, business, divertisment), servicii (e-commerce, servicii bancare) si comunicare (site-uri de promovare, campanii online, email marketing, virale, advergames).

Tot ce trebuie sa faci pentru a lua parte la premiere este sa intri pe pagina evenimentului pe invita.ro si sa te treci pe lista de asteptare, iar cand primesti invitatia de la organizatori sa confirmi prezenta.

Organizatorii pun la dispozitie 200 de invitatii pentru membrii comunitatii invita si isi rezerva dreptul de a-i alege in cazul in care se intrece aceasta limita.

So, cine vrea sa vina la Internetics sa vada creme de la creme sa intre pe pagina evenimentului de pe invita.ro. Si ce e interesant, e ca dupa ce iti faci cont, e musai sa iti updatezi profilul pentru a putea cere invitatia respectiva.. e un proces care dureaza cu totul aproximativ 10 minute. Ar trebui sa se mai lucreze putin la partea de uzabilitate, iti ia ceva timp sa-ti dai seama ce vrea acel site de la tine.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.