nerve.ro se reinventeaza?

LATER EDIT 2: Ovidiu m-a auzit. Nerve.ro a revenit la normal.. iar eu pot citi feed-ul numit "Blogurile Magazinelor Online" ca in fiecare dimineatza.. si la pranz, si seara.. si de mai multe ori pe zi. Mersi Ovidiu.

De 1 zi, 1 zi si jumatate nu mai pot accesa feed-ul numit "Blogurile Magazinelor Online" gazduit cu generozitate de nerve.ro la adresa http://www.nerve.ro/blogs/rss20.xml. Daca in primele ore ale zilei de ieri am primit not found, azi primesc forbidden. Ieri insa pe pagina principala de la nerve.ro era un anunt al companiei MadBall Software, companie ce presteaza servicii in domeniul comertului online. Astazi e forbidden.Oricum eu foloseam zilnic feed-ul creat de Ovidiu si ma vad acum pus in situatia de a scoate linkul din sidebar catre el.. cel putin pana cand il repara cineva si devine iar functional.

Ovidiu, ne spui si noua, va reveni feed-ul cu magazinele online la normal?

PS. Am si o groaza de linkuri prin blog catre voi.. ce fac, le caut sa le sterg?? Ce ati facut cu materialele/posturile respective?

LATER EDIT: Si am mai gasit ceva zilele acestea pe net.. am primit un comunicat de presa, un nou magazin online (ii doresc succes) care ne spune "Cel mai important avantaj din perspectiva unui vizitator al site-ului _ _ _ _ _ _ _  comparativ cu situatia in care site-ul nu ar fi existat, este reducerea preturilor. Intr-un magazin online preturile sunt mult mai mici decat in magazinele tipice. Motivatia? Costul spatiului si al personalului care face vanzarile ridica pretul final al produselor. Clientii sunt astfel indemnati sa cumpere printr-un avantaj cat se poate de masurabil: pretul final."

Iata un magazin care s-a hotarat sa faca educatie consumatorilor (ar fi trebuit pe offline), ceea ce e foarte bine, sau a hotarat sa se marketeze cu preturi mici, ceea ce nu e deloc bine… Astept sa vad si alte comunicate de presa, ii voi urmari evolutia, cum de altfel fac cu majoritatea magazinelor online.. apropo, Ovidiu, cand repari feed-ul ala??

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “nerve.ro se reinventeaza?

  1. Acum merge.. cand am dat publish la post nu mergea.. ceea ce ne arata ca Ovidiu s-a trezit de dimineatza si a reparat chestiunea. Mersi Ovidiu.. nu de alta, dar e totusi un blog care merita citit de cei din domeniu.. ar fi pacat sa avem acolo un 404.

  2. Salut Liviu,
    nerve.ro s-a mutat pe un server propriu, mult mai liber. A fost un mic downtime pana s-au propagat modificarile de DNS, dar tocmai de aceea s-a facut in weekend. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.