Scurte/Quickies 20.0 – de ce nu avem incredere in magazinele online, via Emilian Nedelcu, vanzarile online din UK vor fi cu 60% mai mari in iarna, via wall-street.ro, premiile pe StudiuComertElectronic.ro au ajuns la 30.000 ron si mai cresc…

Ce am mai citit pe bloguri in ultima vreme…

  1. De ce nu avem incredere in magazinele online, via Emilian Nedelcu

Pentru ca:

– au website-urile neactualizate. Una scrie pe site, alta au in depozit;

– pentru ca fac promisiuni pe care nu le respecta. “Venim azi”, dar de fapt vin raspoimaine. Ar fi mult mai ok dar ar fixa un termen real.

LATER UPDATE 2: Astazi avem si un client multumit… pe fulgerica.

  1. Vanzarile online din UK vor fi cu 60% mai mari in urmatoarele 3 luni, via wall-street.ro

Avantul vanzarilor pe Internet este de asteptat sa adune mai mult de jumate din retail-ul din Marea Britanie pana in 2012. Mai mult de jumatate din cresterea totala a vanzarilor din sectorul de retail din Marea Britanie din urmatorii patru ani este de asteptat sa provina de pe Internet dupa ce clientii si-au mutat preferintele de cumparare in comertul virtual. Un nou studiu sustine ca valoarea retail-ului online este de asteptat sa ajunga de la 20 de miliarde lire sterline (25 mld. euro) la 50 de miliarde lire sterline (62,5 mld. euro) pana in 2012, aproape 15% din totalul pietei de retail.

  1. Premiile pe StudiuComertElectronic.ro au ajuns la 30.000 ron si mai cresc…

Inca de cand am pornit acest studiu ne-am propus sa premiem pe cei mai harnici.. si stiam ca nu putem face acest lucru fara ajutorul celor de la magazinele online. In fond cel mai mare beneficiar al acestui studiu vor fi ei, proprietarii magazinelor online. Insa nu ne-am asteptat la un asemenea grad de solidaritate din partea lor, a site-urilor de ecommerce. Stiu din experienta proprie ce greu este sa le convingi sa renunte la prejudecati si la tot felul de… ca sa promovam ceva la nivel de industrie. Asta lipseste in acest moment industriei de ecommerce, coagularea, spiritul, comunicarea eficienta catre client la unison.

Se pare ca acest proiect a determinat marea parte a magazinelor online sa isi depaseasca temerile si sa incerce sa comunice prin noi, echipa Link2eCommerce, efortul lor de industrie. Acest studiu este prima reactie coordonata a industriei de comert electronic. Si imi doresc sa mai urmeze si altele.. sigur vor urma. Si am facut aceasta insemnare nu numai pentru a le multumi pentru efortul de echipa de care au dat dovada, ci in primul rand pentru a va anunta ca numai 505 64 ron ne despart de impresionanta suma de 30.000 ron.

Ultimul intrat pe lista este AVSTORE.ro. Le multumim tuturor!

Cam atat… revin cu noutati curand.

LATER UPDATE: Suma se apropie vertiginos de 30.000 ron.. au mai ramas fix 64 de ron.. pana acolo!

LATER UPDATE 3: Ionut Oprea lanseaza proiectul unei istorii pentru internetului romanesc. Si voi puteti contribui cu idei comentand pe blogul sau.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.