eMAG lanseaza ceva.. in mai putin de 5 zile, via eMAG si nerve.ro

Exista un banner pe eMAG despre ce ne-ar manca timpul.. banner care ne trimite intr-un domeniu, sectiune specializata de pe site-ul lor. Mai exista un post care a fost sters, pe blogul lui Vlad Petri, dar nu indeajuns de repede pentru ca Ovidiu de la nerve sa nu-l observe.. legat de o eventuala lansare a lui eMAG pe sticla.. adica realizarea unui spot TV. Acu nu stiu ce sa zic, probabil ca mai trebuie sa asteptam sa vedem despre ce e vorba mai exact.. Daca aveti chef, comentati pe site-ul eMAG ce va mananca timpul

LATER EDIT: se pare ca eMAG isi pregateste terenul si in blogosfera.. cititi si aici si aici: Filmare spot EMAG Miercuri,17 septembrie 2008 Filmare spot pt EMAG. Casa de productie: Green Film; Agentie: GMP; Regia: Gabriel Achim; Imaginea: Vlad Petri.

LATER EDIT 2: se pare ca echipa care a lucrat la spot, la scenariu, la campanie.. e cenzurata, insa unii mai scapa cate ceva… "Goriulian – Saturday, September 20, 2008 12:14 AM, și lucrarea în sine (doc) dacă vă interesează – „Viralitatea în comunicarea politică ONLINE” – am lucrat la ceva care se va lansa în curând pentru un client foarte fain – EMAG. „ Ție ce îți mănâncă timpul? ” Mai multe nu pot să vă spun."

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.