Cat succes ar putea avea Diverta dupa preluarea celui mai mare magazin online de carti din Romania, Librarie.net?

Sau mai bine zis, cat a reusit Diverta sa ne convinga pana acum ca stie sa trateze cu acelasi profesionalism si clientii din online? Este DOL.ro unul din site-urile bune de comert electronic? Cat la suta din vanzari se fac online si cat la suta offline? Exista premiza unei achizitii de succes in aceasta ecuatie?

"Cea mai mare librarie online din .ro ar putea fi cumparata de Diverta. Suma vehiculata: 1 mil. euro – Retailerul Diverta a facut o oferta de preluare celei mai vizitate librarii online din Romania, Librarie.net, conform oficialilor portalului, care vor fie sa vanda integral compania, fie sa caute solutii proprii de dezvoltare", mai multe de aici, pe dailybusiness.ro.

Te crezi in stare?

LATER UPDATE: Un sfat amical il da Marius Ciocan lui Gigel Chiazna, unul din actionarii Librarie.net aici – Chiazna va vinde Librarie.net. Voi ce parere aveti??

Share Button
No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “Cat succes ar putea avea Diverta dupa preluarea celui mai mare magazin online de carti din Romania, Librarie.net?

  1. O asemenea achizitie cu siguranta ar schimba piata. Pentru ceilalti jucatori din piata, ar putea fi un lucru bun, Diverta ar “elimina” practic un jucator de pe piata, pentru ca cel mai probabil ar lega dol.ro de librarie.net. S-ar consolida un jucator super-puternic, dar cred ca ar fi poate chiar mai mult loc pe piata decat este in prezent. Oricum, ma astept la multe miscari in piata de vanzari online de carte in urmatorii ani. Unele sper sa le facem chiar noi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.