Caut colaborator pentru blog si nu numai

Am avut destul de mult de lucru zilele acestea si am ramas in urma cu stirile, cu articolele, cu alte analize pe care as fi putut sa le pun pe blog daca aveam timp. Atunci cand te suna clientii sa predai lucrarile blogul devine o prioritate mai indepartata. Pe de alta parte, daca nu scrii pe blog degeaba il mai ai. Ratiunea detinerii unui blog tematic, cu tenta personala, dar tematic, cum imi place mie sa cred ca este acesta, nu e cazul sa o discut. Sunt avantaje, dar ele exista numai daca ai grija de cititorii tai fideli. Cum a inceput sa se astearna ceva praf pe insemnarile mele, rog "provincia" la un oarece ajutor… si nu numai la chestii legate de blog, poate reusim sa colaboram si pe alte directii, timp sa fie, si sa poata sa il aloce cat mai mult in urmatoarea perioada. Un ucenic? Un ajutor?

Semnat: un blogger ocupat.

PS. De azi incepand toate comentariile trec prin moderare.  Poate voi reveni la un moment dat la varianta  "pe liber", dar deocamdata vor fi moderate.

LATER EDIT: 3 din stirile care mi-au atras atentia pe blogurile magazinelor online in saptamana care a trecut

 – Magazinultau.ro sustine local suporterii echipei nationale de fotbal…

 – Garantie ZERO pixeli morti!

 – Cannavaro rateaza EURO 2008

Cea mai interesanta este abordarea celor de la FunGift, dar le permite gama de produse. Cea mai serioasa si mai atractiva e garantia celor de la ComenziPC care iata propun ceva tot contra stresului. MagazinulTau se alatura mai multor magazine online care au facut promotii cu Euro 2008 (eMAG, PcGarage). Succes tuturor la vanzari.

LATER EDIT 2: PcGarage in cifre – 3 mil euro T1, 225 euro comanda medie, aproximativ 130 de comenzi onorate pe zi, adica aproximativ 12.000 de comenzi in T1, sau o conversie de aproximativ 12.000 (cmzi) / 797.798 (trafic) = 1.5%. O conversie buna, depasind media, toate comunicate oficial aici: PCGarage.ro: Afaceri de 3 mil. euro in T1 si tinta de 12-13 mil. euro in 2008Retailerul online PCGarage.ro a inregistrat in trimestrul intai afaceri de circa 3 mil. euro si estimeaza pentru 2008 venituri de 12-13 mil. euro, dublu fata de anul precedent, a declarat pentru DailyBusiness Gabriel Vasile, director executiv al firmei.

Share Button
No tags for this post.

Related posts

7 thoughts on “Caut colaborator pentru blog si nu numai

  1. Destul de greu de gasit ucenic… asta presupune un om tanar cu ceva creier, ceva cunostinte despre online, cu timp liber si serios, care sa si vrea sa fie ucenic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.