Inca doua concursuri pe magazinele online: ARIGO – trei telefoane mobile dual sim pentru recenziile voastre, si SHOPIX – echipamente sportive pentru pronosticurile voastre

Zilele acestea au mai aparut inca 2 concursuri pe magazinele online:

Opinia ta conteaza! ARIGO iti multumeste si te rasplateste cu trei telefoane mobile Samsung Duos D880i.

Cele mai pertinente trei opinii vor fi premiate de ARIGO prin acordarea a trei premii in valoare de 2850 RON, constand in trei telefoane mobile Samsung Duos D880i, celor trei vizitatori care ne vor ajuta sa cream o armonie perfecta.

Vom premia cele mai documentate si realiste sugestii ce vor fi completate aici, pe blogul ARIGO in perioada 28.05 – 10.06.2008.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa aveti un cont pe site-ul ARIGO.ro si in completarea opiniei dumneavoastra pe blog trebuie sa folositi adresa de email din contul de pe ARIGO, pentru a va putea identifica si a va acorda premiul. In contul de pe site trebuie sa aveti completate datele ce ne vor permite identificarea dumneavoastra (email, telefon, nume, CNP) in cazul acordarii premiului.

In data de 12.06.2008, ARIGO va acorda premiile pentru cele mai pertinente trei opinii exprimate in legatura cu site-ul nostru. Castigatorii vor fi anuntati pe aici, pe blogul ARIGO.

CONCURS EURO!

Pentru etapa 1 a concursului Shopix, cea a grupelor, premiile vor fi următoarele:

Locul 1: o bicicletă magnetică inSPORTline Jupiter

Locul 2: un set de echipamente pentru gimnastică aerobică Kettler

Locul 3: o minge de fotbal Wilson Reactor.

Pentru etapa a doua a concursului, marele premiu va fi un televizor LCD Samsung.

La fiecare partidă din faza grupelor trebuie să indicaţi pronosticul de tip 1X2. Forma meciurilor rămâne cea scrisă de mine, respectiv “1″ înseamnă că mizaţi pe victoria primei echipe trecute acolo, ş.a.m.d. Este permis ca două persoane să posteze aceeaşi variantă. Concursul va rămâne valabil până la fluierul de start al celei dintâi partide.

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Inca doua concursuri pe magazinele online: ARIGO – trei telefoane mobile dual sim pentru recenziile voastre, si SHOPIX – echipamente sportive pentru pronosticurile voastre

  1. Nu stiu de ce am impresia ca tot cunoscuti or sa castige , sau cei care dau copy/ paste de pe altundeva. In orice caz .. bafta si …multa INSPIRATIE ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.