Librarie.NET – peste 2.5 milioane de euro in 2008, profit in 2007 peste 100.000 euro

Sau cum sa vindem carti online cu succes. Il stiu pe Gigel Chiazna de ceva vreme si sunt un client constant al magazinului sau online de carti. Prima mea comanda online de carti pe Librarie.net a fost acum 2-3 ani de zile, si de atunci ori de cate ori am nevoie de vreo carte, intai verific la el. Sigur se intampla sa nu gasesc tot ce vreau acolo, dar in general gasesc cam tot ce am nevoie.

LIBRARIE.net este site-ul cu cea mai bogata oferta de carti din Romania, fiind totodata si in topul site-urilor de comert electronic conform Trafic.ro. Iata de declara Gigel intr-un interviu in Capital: "Deşi la doi ani după lansarea firmei cifra de afaceri era încă modestă, în ultimii patru ani vânzările au crescut exponenţial, iar în 2007 au depăşit suma de 850.000 de euro, cu un profit de peste 100.000 de euro. << Oferta bogată este principalul motiv pentru care clienţii comandă cărţi online. Dacă cineva doreşte să cumpere o carte dintr-un anumit domeniu şi nu este hotărât ce să comande, într-o librărie tradiţională va găsi probabil maximum 20-30 de titluri, pe când la noi va găsi cel puţin 90% din tot ce a apărut în România în ultimii ani, în domeniul respectiv >>, spune Gigel Chiazna. În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt, în multe cazuri, mai mici decât cele din librării. << La volumul de vânzări pe care l-am atins, editurile au început să ne ofere discounturi pentru clienţii noştri. Cel puţin la titlurile cele mai vândute, reducerile sunt permanente, iar ofertele speciale periodice permit consumatorilor să facă economii semnificative>>, spune Gigel Chiazna"

Mai multe despre vanzarile online de carti puteti citi in acest material realizat de cei de la Capital: Librăriile online – deschise nonstop, rafturi pline, discount de 10%-20%

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.