Afla cum si de ce comunica o companie pe bloguri! – 22 aprilie 2008, Novotel, organizat de Evensys

Bucuresti – 04 Aprilie 2008. Pe data de 22 aprilie 2008 va avea loc la hotel Novotel primul seminar dedicat comunicarii prin intermediul blogurilor, intitulat Blogging for Companies. Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, o platforma de comunicare lansata de Evensys la inceputul anului 2008.

Seminarul este initiat de Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, care alaturi de invitatii sai isi propune sa ofere un ghid complet despre bloguri si modalitatile in care companiile le pot folosi cu eficienta, adresandu-se atat celor care descopera acum blogurile, cat si celor care au deja notiuni de baza. Alaturi de acesta vor lua cuvantul trei invitati speciali, Alex Brie (Blooger), Sorana Savu (Managing Partner, Premium Communication) si Bobby Voicu (Blogger si Consultant Blogging, General Manager FTW Media).

Participantii la eveniment au sansa de a afla care sunt blogurile influente si cine sunt oamenii din spatele acestora, cum sa implice blogosfera in campanile de comunicare, care sunt formele de promovare pe bloguri, ce riscuri pot aparea la lansarea unui blog de companie. De asemenea, seminarul isi propune sa descopere care sunt temerile oamenilor din companii referitoare la bloguri si cum pot fi depasite acestea, cum putem urmari si monitoriza brandul nostru pe bloguri si ce rol joaca astazi acestea in randul media.[…]

Mai multe aici, in comunicatul de presa.

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.