Ce fac barbatii cand femeile cumpara online? Femeile vs Barbati in shopping-ul online, via OneStop

Dana Blatz de la OneStop.ro ne provoaca la o mica dezbatere: cine cumpara mai mult online? ce fac barbatii ale caror partenere se apuca de sportul extrem al shoppingului online?

Citim pe blogul celor de la OneStop: "Suntem in luna dedicata femeilor. Mame, sotii, surori, prietene, toate sunt frumoase, intelegatoare, sensibile, iubitoare…Si mai au ceva in comun: toate practica acel sport extrem denumit shopping. Da, da, toate adora sa CUMPERE. […]". Uff.. cata dreptate are… mai citim: "Ce se-ntampla cu barbatii in acest timp? Sunt simple victime ale dependentei de cumparaturi a partenerelor? Se multumesc sa intinda cardul de credit resemnati, pentru a-l afla gol la sfarsitul sesiunii de shopping? Sau au si ei un cuvant de spus? Sunt consultati de femei atunci cand cumpara? Are valoare parerea lor?".

Hmm.. cine zicea ca femeile sunt sexul slab?? Citez "au si ei un cuvant de spus", sau "are valoare parerea lor?" uff… ce cuvinte grele… Asta imi aduce aminte de alt post pe bloguri, cu ceva vreme in urma, al lui Madalin Matica, acel manifesto dedicat tot sexului "slab" si cumparaturlor online: Un manifest/invitatie de a ajuta e-commerceul romanesc. Sau…ce vor femeile online. De la acel manifest al lui Madalin, am ajuns la "are valoare parerea lor??!?"

Ce pot spune decat ca ar trebui sa combatem si noi barbatii si sa vedem intr-adevar cine cumpara mai mult. De altfel parerea mea de cumparator pe magazine online cu privire la dezbaterea propusa de OneStop, este ca de fiecare data cand sotia doreste ceva (si am cumparat ceva acum cateva zile, pentru baiat, trebuia sa pun linuxu pentru un compilator de C pentru baraj la informatica, si am cumparat un HDD nou si o memorie) si daca acel ceva este IT&C atunci parerea ei nu prea conteaza, dar.. am avut din partea ei presiune sa cumpar cat mai repede si binenteles sa pun acel linux.

Cand a fost vorba de ceva mai casnic, atunci nu prea am miscat in front, culoare, dimensiuni (hai ca aici mi-am dat si eu cu parerea era ceva obiectiv), toate au fost alese de sotia mea. La caracteristici eu am facut temele si am prezentat o sinteza coerenta…

La voi cine canta la cumparaturile online? Gaina sau Cocosul??!?

A.. si cei de la OneStop premiaza cel mai interesant comentariu, cu un voucher cu care sa va trimiteti sotia la RELAXARE, si voi sa iesiti in timpul asta cu baietzii la bere (ca de mers la spa nu prea e bine.. am gasit niste filmuletze interesante pe YouTube cu barbati care se relaxeaza..), asha ca suntem oricum castigati! Eu am votat cu barbatii pe blog la OneStop.

LATER EDIT: 14.03.2008 – se pare ca femeile au preluat controlul asupra blogului OneStop! Dupa cum arata cifrele toti cumparatorii pe online sunt numai femei! Asa sa fie?? Barbatii au chiar niste voci foarte firave pe blog… Au oare dreptate comentatoarele de pe blogul OneStop?

 

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Ce fac barbatii cand femeile cumpara online? Femeile vs Barbati in shopping-ul online, via OneStop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.