Deputatul PD-L Petru Călian nu stie ce sa faca cu banii nostri si propune reglementari suplimentare fara nici un rost – protectia consumatorului la cumparaturi online

"D-ul deputat PD-L Petru Călian vrea un proiect care să reglementeze legislaţia în domeniul protecţiei consumatorului pentru produsele alimentare şi nealimentare achiziţionate online. Acesta susţine că legislaţia actuală nu oferă nicio protecţie pentru cei ce folosesc asemenea portaluri" citat din Protecţia consumatorului la cumpărături online, editia online a ziarului Clujeanul.

D-ul deputat nu stie cu ce se mananca tipul acesta de comert, a simtit ca e ros de os cu electoratul online, si ce a zis, ia sa ne dam si noi cu presupusul despre protectia consumatorului. Au oare d-ul nostru deputat Petru Calian nu stie ca exista o ordonanta care zice ca poti returna ce ai cumparat online in 10 zile lucratoare fara a invoca nici un motiv??!? Parerea dansului e urmatoarea: "Astfel, în cazul în care cineva cumpără un produs de pe internet care nu corespunde cerinţelor sau este defect, va exista posibilitatea de returnare, reparare în garanţie sau restituirea banilor, de la caz la caz"… hmm…

Nu stiu de ce d-ul deputat PD-L vrea sa faca o comisie sau ce o mai face sa dezbata niste lucruri fara rost, cand mai bine s-ar instrui in acest domeniu inainte sa toace banii contribuabililor pe proiecte de legi complet inutile. II recomand d-lui deputat PD-L Petru Calian sa citeasca acest site (legi-internet.ro) unde va gasi toate legile care se aplica in online, si in mod explicit sa citeasca acest ghid:  "10 sfaturi juridice pentru comertul electronic" .

Lectura placuta!

LATER EDIT: inca nu imi revin dupa ce am citit acest articol… asta ii lipseste comertului electronic romanesc, LEGILE!!! ca in rest le avem pe toate, si mai trebuie traduse aiurea nu stiu cate directive, ca astea care sunt deja traduse nu mai sunt suficiente.. of.. astia daca nu au de lucru si dorm in parlament, ne cred prosti!

LATER EDIT 2: in loc sa-si faca griji de asta E un fapt: a scăzut consumul sau de asta  Magazinele online de retail IT si electronice au inregistrat scaderi ale veniturilor in lunile ianuarie si februarie, sursa DailyBusiness.ro asa incurajeaza clasa politica romaneasca mediul online, propunand legi suplimentare la reglementari ce exista deja!?!??!!

No tags for this post.

Related posts

5 thoughts on “Deputatul PD-L Petru Călian nu stie ce sa faca cu banii nostri si propune reglementari suplimentare fara nici un rost – protectia consumatorului la cumparaturi online

  1. nu a scazut numai consumul ci daca va uitati la categoriile din trafic.ro,majoritatea siturilor din prima si a doua pagina a majoritatii categoriilor au scaderi de trafic de mii pina la zeci de mii de vizitatori deci pur si simplu a scazut masiv traficul pe netul ro.intrebarea mea este de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.