Noutati despre finantarea prin fondurile structurale UE pentru proprietarii de magazine online (3)

Pe scurt despre ziua 2 de training tinuta de MCTI cu privire la fondurile structurale.

Trebuie sa:

  1. treceti de evaluarea administrativa (ati depus la timp actele si sunt toate – Pentru a descărca Grila de verificare administrativă (Domeniul 3) click aici. )
  2. treceti apoi de evaluarea eligibilitatii (puteti deci sa cereti bani – Pentru a descărca Grilă de verificare a eligibilităţii, operaţiunea 3.2, click aici. )
  3. obtineti apoi min 50 de puncte la evaluarea tehnico-economica (MCTI – suport de curs proiecte TIC, pagina 93, pentru 3.3.2)

Apoi trebuie sa cumparati 3 tusiere caci trebuie sa stampilati 3+1 exemplare ale dosarului de finantare, desi cf legii acum stampila nu mai e ceruta pe facturi, dar.. pe alte acte se pare ca inca mai trebuie. Si nu uitati ca dupa operatia de stampilare sa scanati la 300dpi (cf instructiunilor) un exemplar stampilat, sa puneti pe CD varianta electronica a dosarului.

Succes!

PS. cine doreste mai multe informatii, vom incerca sa facem un mic seminar unde sa invitam si persoane de la MCTI sa va raspunda la intrebari. Deocamdata nu ne grabim prea tare caci nu se stie inca sigur cand se vor aproba schemele de finantare si variantele finale ale ghidurilor aplicantului

Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.