Bacau 2008, ONI pt gimnaziu s-a terminat – Back Online

Astazi m-am intors de unde am fost plecat cu baiatul, la ONI 2008 – Olimpiada Nationala de Informatica, ce s-a tinut anul acesta putin mai devreme pentru gimnaziu.. in mod normal se tinea in acelasi timp cu ONI pt liceu. Anul acesta am ajuns cu baiatul la Bacau, unde organizarea a fost exemplara, pas cu pas s-a respectat programul stabilit inainte, singura defectiune majora a fost lipsa cu desavarsire a informatiilor de pe site, dar pentru cei de acolo nu a fost un neajuns mare, doar pentru cei de acasa…

Anul acesta mi-a placut mult presedintele de comisie, un tanar profesor de la Universitatea Bucuresti, care a stiut sa-si apropie copii si sa fie tot timpul prezent acolo printre ei. Un exemplu de implicare! Mi-a placut mult si ce a reusit Bogdan, baiatul meu de a 6-a, mentiune la ONI, in prima zi de examene, si apoi, in a doua zi a reusit ceea ce multi si-ar fi dorit, s-a calificat in lotul national pentru Balcaniada de juniori! Impreuna cu el in fata listelor afisate la liceul N.V. Karpen am fost placut surprinsi si am exclamat de fericire.. al 8-lea din cei 10 care s-au calificat in lot. O realizare extraordinara pentru un baietzel de 13 ani. Daca ma uit mai bine pe lista vad ca suntem cei mai mici din lot, restul sunt a 7-a si a 8-a (a, problemele au fost unice 5-8, adica cei de a 8-a au avut cele mai usoare probleme).

Apoi am tras o fuga pe Valea Prahovei, in Predeal unde ne-am delectat cu sporturile albe.. ma rog, ceva gheatza pe partie, dar merge. Acolo m-am intalnit si cu Richard Nita aka jobsessive, fiind si el acolo cu sotia si cu baietelul de 7 ani, un schior in devenire.

Cam atat, de azi, de acum 2-3 ore sunt iar online, fresh.. sa ma apuc iar de lucru. BTW, am avut net si la pensiunea din Bacau, unde am reusit sa mai rezolv cate ceva din ce mai aveam de facut pentru clienti. dar a fost greu fara un program stabil online, 24 din 24.. acu gata, online pe felie, dimineatza, la pranz si seara.

No tags for this post.

Related posts

9 thoughts on “Bacau 2008, ONI pt gimnaziu s-a terminat – Back Online

  1. Mersi, mersi.. acu aflu ca s-au recorectat problemele de la baraj, si nu mai e al 8-lea din 10, e al 4-lea, deci e mai bine.. oricum se calificase in lot, dar acu e mai in fatza, so.. bravo lui.

  2. Felicitari, Liviule 🙂 E absolut interesanta postura de parinte, nu-i asa? 😉 Daca aveam vreme stateam la o bere, dar efectiv nu am apucat sa suflu cu Alex care nu voia cu nici un chip sa se opreasca din turele lui de ski 🙂 Dar sper sincer sa mai avem ocazia 🙂 Poate organizam chiar noi o iesire, pina la urma 🙂

  3. Asha e.. da, eu’s mai vechi in meserie ca tine, de 13 ani tot combat, si deja devine din ce in ce mai greu sa-l convingi sa faca ce vrei tu. Se zice ca pe masura ce cresc scad grijile ca e mai mare… dar nu e asha, cu cat e mai mare cu atat cresc si grijile.
    Si apropo de bere, de vazut ar mai trebui sa ne mai vedem.. nu stiu cand, dar poate organizam ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.