Frauda de proportii pe trafic.ro – BuyFast.ro, magazin online, fraudeaza numarul de vizitatori pentru a-si face imagine?!?

Aflu via nerve de o posibila frauda a trafic.ro din partea unui magazin online se pare destul de vechi (cel putin ca domeniu), si care a apelat la mijloace mai putin ortodoxe sa isi creeze o noua imagine.. nu stiu insa ce a reusit.

Vedeti pe nerve.ro capturi din trafic si un link catre alexa, o comparatie cu cei pe care "i-a detronat in trafic".

No tags for this post.

Related posts

5 thoughts on “Frauda de proportii pe trafic.ro – BuyFast.ro, magazin online, fraudeaza numarul de vizitatori pentru a-si face imagine?!?

  1. oare chiar te ajuta sa fii in trafic in primele pagini ? nu cred ca ai mare rata de conversie de acolo nici macar la vizitatori d-apai la cumparatori …

  2. buyfast.ro despre care ati scris ca fraudeaza traficul este un proiect abandonat de aproximativ un an de zile, motiv pentru care va asigur ca magazinul online buyfast.ro nu a avut intentia de a genera un trafic fantoma. Mentionez ca am aflat de toata nebuloasa asta de pe internet si am ramas surprins de toata povestea. Precizez ca doresc lamurirea acestei probleme, deoarece (desi am renuntat la proiect)pentru mine a reprezentat un vis frumos, un proiect menit sa imbunatateasca calitatea serviciilor de comert online si nu ideea de a fi numarul unu in trafic.ro sau de a pacali clientii. Avand in vedere cele mai sus precizate, ii rog pe cei care au constatat aceasta “frauda” si care se pricep la analizarea acestui gen de actiuni, sa caute adevarul (as dori sa stiu “cine?” si “de ce?” a recurs la genul acesta de actiune).
    Va multumesc anticipat si imi doresc din toata inima sa se afle adevarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.