UiteceBlog.ro citesc eu! – un nou site din reteua ucV, by Nelu Lazar

Astazi a lansat Nelu un alt site, site dedicat blogurilor de asta data: uiteceBlog.ro, unde poti sa intri sa spui ce bloguri citesti si mai ales de ce le citesti.. sa comentezi blogurile, sa ai blog’pinii.

" Adauga un Blog pe care il citesti. Te rog sa adaugi DOAR blog-urile altor persoane, blog-uri pe care le citesti cu placere, la al carui feed te-ai abonat, care te atrag sau pe care le urmaresti cu interes."

Pentru ca am primit un pic leapsa de la Nelu, am zis sa adaug si eu, prima data, blogurile pe care le citesc in comun cu Nelu Lazar, si am dat click pe unul din blogurile pe care le citim impreuna, pe nerve.ro. Acolo am avut buton de "Si eu citesc acest blog", buton pe care de altfel il anticipasem si pe care il asteptam.. am dat click, si… am ajuns intr-o interfata in care url-ul blogului de adaugat putin gresit. So, il rog pe Nelu sa corecteze acesta functionalitate sa pot zice ca si eu citesc unele din blogurile deja puse in sistem de el.

Cam atat, voi reveni si cu alte impresii in 2-3 zile.

PS. daca citesti blogul meu.. apasa pe imaginea de mai jos

uiteceBlog.ro

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “UiteceBlog.ro citesc eu! – un nou site din reteua ucV, by Nelu Lazar

  1. Liviu, cred ca demult nu ti s-a mai rezolvat vreo problema in 10 minute :). Azi am spart eu gheata – acum link-ul “Si eu citesc acest blog” va adauga automat URL-ul blog-ului pe care vrei sa il “furi” de la alti cititori fideli. Dar va trebui totusi sa treci prin celelalte campuri, si mai ales prin cel in care descrii motivele pentru care citesti acel blog. Astept cu interes impresiile tale.

  2. @ps: Mai sunt si alte exemple, din pacate. Incerc sa monitorizez si sa minimizez aparitia acestor situatii, si va exista in curand un sistem prin care utilizatorii vor putea semnala astfel de abuzuri. Chiar as vrea sa iasa un instrument util pentru bloggeri, totul depinde doar de noi…

  3. Este o initiativa interesanta din partea dumneavoastra care sigur va aduce vizitatori mai multi vizitatori blogului uiteceBlog.ro .Sint un viziatator din Germania si mi-a placut ideea dar mai ales felul cum puneti problemele.O rezolvare se gaseste intotdeauna daca este si initiativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.