Un nou instrument in ajutorul industriei de comert electronic – via nerve.ro, agregator al blogurilor principalelor magazine online

Informatia inseamna putere – ne zice Ovidiu, pe nerve.ro, si are dreptate. Un nou instrument de agregare a mai multor feed-uri este acum la dispozitia clientilor sau proprietarilor magazinelor online, sau de ce nu presei.

"Am pus la dispozitia cititorilor o unealta de agregare a blog-urilor magazinelor online. Aceasta consta dintr-un mic panou cu ultimele 5 post-uri in frontpage, o pagina dedicata cu ultimele 20 si un feed RSS. Continutul se preia si se afiseaza exact in forma in care blog-urile respective il pun la dispozitie. In acest moment sunt incluse blog-urile magazinelor mari ce dispun de acest mijloc de comunicare cu clientii. Pentru propuneri de alte blog-uri, pagina de sugestii va sta la dispozitie!"

Foarte util instrumentul, si isi va gasi locul si in sidebarul blogului meu.. sper sa-l apreciati la fel de mult cat l-am apreciat si eu.

No tags for this post.

Related posts

One thought on “Un nou instrument in ajutorul industriei de comert electronic – via nerve.ro, agregator al blogurilor principalelor magazine online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.