Scurte/Quickies 4.0 – de la altii de pe blog (magazine online)

Nu stiu cum stau altii cu mersul la shopping zilele astea, dar eu nu stau bine… a trebuit sa lucrez (aceasta este cauza lipsei posturilor pe blog) si timp de cumparaturi nu prea este. Iar din ce spun ceilalti bloggeri situatia nu e deloc roz:

  1. Roz poate fi daca alegi sa cumperi Culorile Craciunului de la Fungift, dar, mare atentie caci cyber-monday-ul nostru este astazi in prima zi dupa ultimul weekend inainte de Craciun, si Marius ne "ameninta" cu multe colete si livrari.. asa ca grabiti-va sa va pictati mai repede Craciunul in culorile pe care le doriti cat inca mai aveti timp
  2. Cica altii au trecut pe la emag.ro si marketonline.ro si au cautat sa cumpere laptopuri si telefoane mobile si nu prea au avut de unde. Se zice ca e lipsa stoc. Nu am nevoie, am si laptop si telefon, slava Domnului inca sunt OK, deci deocamdata nu trebuie sa-mi fac griji
  3. Dar asta e intr-adevar solutia la problemele mele, o sa fac un cadou cu totul si cu totul deosebit, voi cumpara stelele de pe cer. Da, ati inteles bine, exista in .ro cineva care s-a gandit la romanii care nu mai au ce cumpara, si cred eu are pe stoc marfa suficienta: "Pentru modica suma de 150 de lei veti primi un „pachet stelar“, care contine un certificat de inregistrare, o harta stelara cu locul exact al astrului ales si o scrisoare de felicitare cu un mesaj de la dumneavoastra. Conform site-ului cumparaostea.ro, toate stelele „botezate“ sint inregistrate in arhive si nu vor mai fi niciodata denumite. Numele stelelor si coordonatele lor astronomice sint publicate in Catalogul Stelar Armilar, care este distribuit anual marilor observatoare astronomice din Europa si America de Nord."

Cam astea sunt noutatile de pe frontul shopping-ului de Craciun. Pentru cine nu mai intra pe blog pana dupa sarbatori… Craciun Fericit! si spor la cumparaturi online sau offline!

LATER EDIT: desi nu este primul site care ofera informatii despre starea partiilor din tara, iata ca apare un site complet dedicat iubitorilor sporturilor de iarna, schiul, saniushul, patinatul pe gheatza, etc… si derdelus.ro ne informeaza despre starea zapezilor. Of.. nu vine vacanta odata?!?

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.