Urmareste calatoria Mosului in jurul lumii prin Google Earth – via Synergy Communications

Pe 24 decembrie, copiii din toata lumea vor putea sa urmareasca traseul Mosului in jurul globului prin Google Earth. Google Earth ne va arata calatoria Mosului in timp real folosind informatii transmise prin radar, sateliti, Santacams si avioane militare, furnizate de NORAD (Autoritatea Aerospatiala de Aparare Nord Americana).

Pentru a viziona traseul pe Google Earth este necesar sa descarcati fisierul special Santa Tracking accesand websiteul www.noradsanta.org. (Website-ul este disponibil in limbile franceza, spaniola, italiana si germana). Daca nu ati instalat Google Earth pe calculator puteti sa descarcati programul gratuit. Pe 24 decembrie Mos Craciun isi va incepe calatoria la ora 9am GMT sau 10am CET.

Incepand cu 1 decembrie si pana pe 24 decembrie, copiii si familiile pot gasi in fiecare zi noi jocuri si activitati pe website-ul www.noradsanta.org. Utilizatorii pot numara zilele si orele pana la calatoria lui Mos Craciun si pot vedea oricand in timp real unde se afla acesta, adaugand gadget-ul NORAD Tracks Santa pe pagina lor de start iGoogle.

Aflati mai multe despre parteneriatul Google cu NORAD vizitand blogul oficial Google:
googleblog.blogspot.com/2007/11/tracking-santa-then-and-now.html

Ioana Zeman, Synergy Communications

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.