UiteCeVreau, un Cuponix! imi dai mosule?

Azi primesc mai multe linkuri de la prieteni, printre care si cel de la Nelu Lazar, care imi spune, te-ai gandit vreodata ca poate vizitatorii Magazinului tau Online cauta posibile cadouri… chiar pentru ei? si imi da un link aici: Widget uiteceVreau.ro, special pentru magazinele online

Si am sa-i raspund lui Nelu. Vreau un Cuponix.

Acum sa nu fiu carcotas, dar la mine mosul a ajuns deja via FunGift!

LATER EDIT: ca sa nu comenteze carcotasii aici pe blog, de Cuponix am aflat acu cateva zile, cand a fost NetCamp, si nu am putut ajunge, dar aseara m-am intalnit cu cei doi cuponicshi, Cristina si Andrei care mi-au explicat vreme de 2 ore ce vrea Cuponix de la sufletul magazinelor online. Si am decis ca-i voi sprijini in demersul lor, mai ales ca americanii vor cumpara mai putine cadouri daca reducerile nu vor fi consistente. Iar pe Nelu il stiu de ceva vreme si ii urmaresc cu interesc blogurile si proiectele pe care le dezvolta, si de data asta a creat un instrument pentru magazinele online, so, by default e sprijinit de mine.

LATER EDIT 2: si Ovidiu Lixandru scrie pe nerve.ro despre Cuponiada Online.

No tags for this post.

Related posts

3 thoughts on “UiteCeVreau, un Cuponix! imi dai mosule?

  1. Multumesc pentru sprijin, Liviu. Pasiunea ta cu care contribui la dezvoltarea magazinelor online este deja binecunoscuta, de aceea m-am gandit ca te-ar interesa solutia mea propusa site-urilor de comert electronic.

    Solutia mea pentru promovarea directa a produselor selectate de utilizatori este intr-adevar in teste, dar fully-functionala. Daca cineva este curios cat de bine functioneaza, poate adauga script-ul pe un site-test. Eu voi adauga in curand pentru produsele turistice de pe Goovel.

    Te-am invitat sa ne conectam ca prieteni in reteaua de socializare online uiteceVreau. Ti-as sugera sa accepti invitatia si sa incepi sa iti adaugi cadourile favorite si pentru alte ocazii si aniversari, nu doar pentru Craciun, precum si sa iti intocmesti lista magazinelor favorite ca sa stie prietenii de unde ti-ar placea sa ti se cumpere un cadou online sau offline. Sau adauga o dorinta de genul “Vreau Cuponix de 80%!” (apropos de reducerile consistente din US)… 😉

  2. Multumim pentru sprijin Liviu. A fost o intalnire interesanta din care am “furat” cateva idei bune.

    Multa bafta Nelu cu proiectul tau. Cred ca este o nisha buna.

    Andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.