Nici un magazin online imbracat in haine de sarbatoare si cu promotiile de Craciun in newsletter

Vlad de la Candoo ne atrage atentie asupra unui fapt destul de ingrijorator in comertul electronic romanesc din noiembrie-decembrie 2007: nici un magazin online nu s-a imbracat in haine de sarbatoare, sau mai pe scurt, nici unul nu a pus pe site o pagina cu promotii speciale de Craciun, de sarbatori.

Stiu ca vor exista ceva miscari luni, pe 3 decembrie, dar, fata de anii trecuti se pare ca magazinele se lasa invitate sa faca acest pas de catre clienti. Asa ca, dragi clienti ai magazinelor online, doriti promotii de sarbatori? Ce fel de promotii doriti?

LATER EDIT: doua mari exceptii de la situatia de mai sus – http://www.moscraciunonline.ro/, un magazin online lansat special de sarbatori… si http://decolinda.ro/, la fel, lansat cu ocazia sarbartorilor, aflat via Mariusescu

LATER EDIT 2(30.11.2007): imi voi face timp in seara asta sa vad toate site-urile (cele cateva pe care le monitorizez eu)

 1. Cel.ro – NU
 2. DC-Shop.ro – DA, doar design, fara oferte speciale de Craciun
 3. Domo.ro – NU
 4. eMAG – NU
 5. ePravalie – NU
 6. FunGift – DA, desi nu e decat un buton pe site, totusi exista
 7. MarketOnline – NU, au un steag de 1 decembrie pe logo, dar nu au promotii de sarbatori inca…
 8. Mediadot – NU
 9. MediaFun – NU
 10. Neomax – NU
 11. OneStop – NU
 12. PCFun – DA, bannere pe prima pagina, newsletter dedicat
 13. PCGarage – NU
 14. ShopIT – NU
 15. Shopix – NU
 16. UPShop.ro – NU

 

No tags for this post.

Related posts

7 thoughts on “Nici un magazin online imbracat in haine de sarbatoare si cu promotiile de Craciun in newsletter

 1. Asa este, nu am observat, se poate sa nu fi fost comunicata campania foarte bine, acum am aflat (sincer nu am intrat pe fiecare site in parte – m-am bazat pe comunicatele de presa si pe newslettere) – aseara, la 23:00 am primit de la voi newsletterul, iar azi, abia am avut timp sa-mi citesc mailul.. so, scuze inca o data.

 2. Liviu,

  Am urmarit blogul tau fara sa postez pana acum, insa nu ma pot abtine sa nu fac o remarca. Ceea ce incerci tu sa faci cu acest blog imi sugereaza o paralela cu o situatie destul de des intalnita: o femeie fara copii ajunsa la o varsta la care nu-i mai poate avea si care tine foarte mult sa dea sfaturi tuturor mamicilor din parc despre cum sa-si creasca odoarele.

 3. liviu, cred ca daca postul tau urma sa fie scris peste o saptamana, nu si-ar mai fi avut rostul 😉 ramane de vazut, dar eu anticipez ca majoritatea magazinelor online o sa comunice ceva de sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.