Scurte/Quickies 2.0 – de la altii de pe blog (magazine online)

Desi au trecut cam 2-3 zile de la publicarea lor, vreau sa atrag atentia asupra urmatorelor posturi:

  1. Marius Ghenea negociaza achizitia a trei magazine online
  2. eMAG se asteapta sa vanda 1500 de LCD TV-uri in decembrie
  3. Ghenea, PCfun: eCommerce va ajunge la 275 mil. euro in 2008, eu zic ca va fi mult mai mult… pentru ca toata lumea ia in considerare numai cifrele pentru sectorul IT&C, cand de fapt ar trebui sa luam in calcul si industria turismului, a telecomunicatiilor, cadouri si jucarii, carti si multimedia, cosmetice si farmaceutice, industria modei si textilelor, etc.. deci cifrele nu sunt astea, daca vorbim numai de sectorul IT&C atunci da, acestea sunt cifrele… (LATER EDIT: 26.11.2007)
  4. Bounce rate: din floare-n floare
  5. Feed-back dupa inaugurarea MAGAZINului VIRTUAL
  6. si va rog sa adresati cat mai multe opinii pe blogul antenei 1 care mai nou discuta despre comert electronic, in contextul acesta: "Comerţul online: e mai comod, e mai ieftin dar implică şi unele riscuri. Despre cât de departe suntem de europeni şi americani, despre ce am cumpărat de pe internet şi despre câtă încredere avem într-un astfel de comerţ ne propunem să discutăm cu Corina Vinţan, expert în comunicare şi fost purtător de cuvânt M.A.E. Părerile voastre sunt în continuare aşteptate pe blog."
  7. In timpul saptamanii cumparam online, in week-end mergem la supermarket – Magazinele online prind aripi in Romania, piata de profil fiind estimata la un miliard de euro in 2011
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.