MarketOnline – o campanie de bannere care intriga.. sau cel putin naste intrebari si controverse

Urmarind ca de obicei (recomand folosirea de cel putin 3 ori pe zi) a instrumentului de monitorizat reactiile blogger-ilor la adresa magazinelor online romanesti, dau astazi de o insemnare a lui Alex Brie, in care ne anunta ca isi va spala putin pacatele fata de campania de blogvertising si va da dumul unei mini-campanii online promise. Nu stiu la ce se referea,  dar.. cred ca e vorba de bannerul de sus, din header…

Nu comentez, dar sigur va naste intrebari cel putin, daca nu si controverse, mici controverse… so, vizionare placuta pe pagina lui Alex Brie.

LATER EDIT 2: O captura de ecran.. as pune, ca sa intelegeti putin despre ce e vorba…

LATER EDIT: citind mai atent, si Alex explicandu-mi cum sta treaba cu LEOPARDUL, aflu ca MarketOnline ii cumpara o licenta iar Alex pune bannerul de care va vorbesc timp de 1 luna si jumatate pe blog la el.. foarte tare, ar trebui si alti bloggeri sa plice metoda asta, daca au de oferit trafic specializat. Pentru alti bloggeri s-ar putea dovedi utila si o unealta de tipul MobilPay

LATER EDIT 3: si Ovidiu Lixandru ne spune la el pe blog cum poti sa dai la gioale elegant (au vazut 7 stele verzi)… postand chiar bannerul cu pricina in pagina. Reactiile acolo sunt deja mai virulente ca aici, so pentru cine doreste un post fierbinte dati click mai sus.

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “MarketOnline – o campanie de bannere care intriga.. sau cel putin naste intrebari si controverse

  1. Cred ca ai inteles gresit, campania inceputa azi pentru MarketOnline nu are legatura cu nici o spalare a pacatelor. Eu unul sunt cu constiinta curata in privinta campaniei blogvertising, fiind printre putinii care s-au achitat de promisiunile acelei campanii.
    Campania inceputa azi pe blogul meu este aceasta, si este o simpla coincidenta(sau nu?) ca Market Online au fost primii care au sarit la fileu si au vrut sa mai investeasca putin in bloguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.