“Concluzie – lasati prostiile – utilizatorii nu sunt de vina. Niciodata.”, via Dorin’s Personal Weblog

Imi place cum le zice… le zice si le combate bine, si are dreptate. Imi place ca exista owneri de magazine online care pun in mijlocul ecuatiei UTILIZATORUL simplu, CLIENTUL.

Nu am sa va stric placerea de a citi postul lui Dorin Boerescu, ci am sa va dau linkul, De ce nu cumpara romanii online?

As raspunde putin si cu acest link: http://www.liviutaloi.ro / category / usability / sau cu acesta: Comertul electronic romanesc cu amanuntul suna desteptarea. e-tail: acum ori niciodata!

Si am sa mai intreb eu De ce nu se plateste cu cardul in Romania? Din cauza comisionului? ca raspuns la afirmatia De ce nu se plateste cu cardul in Romania? Din cauza comisionului.

Si am sa mai raspund o data… Tendinte pe piata comertului electronic romanesc… azi despre plata online cu cardul PayPal-ul…

cu raspunsuri si aici, ca sa fiu obiectiv, atat cat pot… : About PayPal. This week’s “flame”

 

LATER EDIT: nu o spun eu, ci probabil un client… Comerţul electronic în .ro  "De ce nu se dezvoltă mai repede şi mai stabil acest domeniu, e simplu, clientul nu contează de cele mai multe ori, o poziţie în care am refuza cu toţii să fim."… no comment.

 

No tags for this post.

Related posts

2 thoughts on ““Concluzie – lasati prostiile – utilizatorii nu sunt de vina. Niciodata.”, via Dorin’s Personal Weblog

  1. Pentru antreprenorii pe comerţ online este o perioadă nebună şi foarte frumoasă, încet încet lucrurile se vor stabiliza, vom avea servicii de calitate şi branduri puternice exclusiv pe online. Va fi practic un moment în care domeniul îşi va mai pierde din farmec, acum poţi să visezi cu un plan pe jumatate bun şi nu cu atâţi de mulţi bani în buzunar.

    Până atunci însă aş vrea să văd mai multa seriozitate şi flexibilitate.

    Ps: de ce fuge toată lumea de Stock Management?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.