Bloggerii intreaba – cum se introduce un laptop intr-un rucsac oferit cadou? eMAG raspunde – greu, dar intra si se largeste pana la urma

Via Big Lazy SysAdmin aflu ca la eMAG se ofera cadouri putin stramtorate, dar, se pare ca exista o solutie pentru asta, gasita de Lucian C., product manager la eMAG, responsabil probabil cu promotia in cauza:

" Desi e facut pentru notebookuri de 15,4″, rucsacul se “obisnuieste” mai greu cu Dell-ul tau. Noi l-am probat aici si s-a potrivit. Mai jos instructiuniule:

 • introdu notebookul in compartimentul din fata – din pacate numai aici merge (fermoarul larg deschis)
 • apoi se trece pe sub fermoar unul din colturile partii superioare a notebookului dupa care treptat, intra si celalalt. (la prima introducere fortezi putin)

"

si aici:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cu toate acestea, eMAG este acum singurul care are o campanie bine pusa la punct de sarbatori, mult mai eficienta decat a altor magazine online. As numi-o poate singura campanie de sarbatori… restul ori nu au ce sa promoveze, ori au comunicat mult prea putin in jurul campaniilor de sarbatori.

 

 

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “Bloggerii intreaba – cum se introduce un laptop intr-un rucsac oferit cadou? eMAG raspunde – greu, dar intra si se largeste pana la urma

 1. În mod clar sunt cel mai mare magazin IT online românesc. Şi oarecum pe bună dreptate. Faptul că eu îi atac atât de des şi le comentez “derapajele” ţine mai mult de dorinţa mea de-ai vedea că încearcă mai mult să-şi repare greşelile (inevitabile uneori). Iar ăsta este unul din momentele în care greşeala a fost tratată într-un mod extrem de hilar chiar de către un reprezentant de seamă al lor. Ceea ce nu e tocmai o notă bună.

  Ar fi putut să trateze problema în aşa fel încât să nu se ajungă în punctul în care să fie luaţi la mişto că trebuie uns laptopul cu vaselină înainte de-al introduce într-un loc strâmt.

 2. Era mult mai simplu sa spuna ca este o eroare. Suntem oameni si gresim cu totii. Si este un rucsac CADOU. Iti place, il folosesti. NU iti place, da-l nepoatei din clasa patra sa meraga cu el la scoala. Punct.

 3. Stiti cum e… calul de dar nu se cauta la dinti, totusi, era mai bine asa cum spui tu Marius, sa recunoasca clar aceasta mica nepotrivire de scop. Si cum spui tu, acel cadou se poate potrivi si in alte scopuri.. multe alte scopuri.

 4. Modul in care ai prezentat lucrurile suna a banc cu intrebare la Radio Erevan 🙂 Adica foarte funny 🙂

  Ai dreptate, un cadou este un cadou, n-am fost niciodata de acord cu acel consumator roman care primeste o masina cadou cu un far spart si apoi spune “uite si nenorocitii astia”; apoi mai vin alte valuri de populatie care ataca cu bucurie, spunand “asa este, niste nenorociti, toti sunt nenorociti”.

  Totusi, eMag ar fi putut sa arate mai multa atentie, mai ales stiind ca publicul este extrem de pretentios si nu prea accepta probleme. In felul acesta, ajungi sa faci cadouri si chiar sa pierzi clienti… altfel spus, te complici cam degeaba.

  Despre promotii speciale de Sarbatori, cred ca o sa fie un decembrie mai animat online decat anul trecut, deci ma astept sa mai vad cate ceva interesant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.