Cum scoti bani din blog, sau dintr-un site de continut (nu foarte mare)?

Din ce in ce mai multa lume doreste sa scoata bani din blog-ul, sau site-ul sau de continut. Unii reusesc acest lucru, altii nu. Insemnarea aceasta este adresata in special celor care scot deja bani din continut, dar nu prea mult, ca si celor care inca nu au reusit sa isi sustina efortul de comunicare online din resurse proprii.

1. Este interesant  sa aflam care e metoda cea mai des folosita pentru a monetiza un site de continut, sau un blog. Si voi publica aici un sondaj.

2. Apoi voi incerca sa raspund la intrebari venite pe rand de la prieteni, cunoscuti, bloggeri, si vom gasi impreuna poate o solutie specifica pentru site-ul fiecaruia.

3. A treia problema, dupa ce am identificat cum se castiga cel mai bine, si mai ales cum poate fiecare in mod particular sa traiasca de pe urma blogului, sau a site-ului de continut, vom analiza cele mai bune metode de colectare a banilor, metode ce probabil vor diferi de la un site la altul…

Asadar azi despre partea 1 a problemei: care este cea mai folosita metoda de a castiga bani cu un site de continut, sau blog personal?

Cum scoti bani din site-ul/blog-ul tau?

View Results

Loading ... Loading ...

Puteti citi pana cand va hotarati sa raspundeti la poll, Rezultatele RoBloggersSurvey2007 – sectiunea Bloguri editate (2), punctul 37 si 38

No tags for this post.

Related posts

11 thoughts on “Cum scoti bani din blog, sau dintr-un site de continut (nu foarte mare)?

 1. Se pare ca nu se poate face o statistica… folosindu-ne de rezultatele de la RoBloggers Survey, putem trage partial niste concluzii:

  38. Ce fel de reclama ati accepta pe blog?
  bannere clasice 28.23%
  insemnari platite 20.23%
  sponsorizare 25.28%
  text ads ( AdSense ) 26.26%

  Dar ce putem spune despre celelalte metode prin care iti poti monetiza site-ul? Sa fie doar acestea 4 metodele cele mai folosite?? Sau singurele?

  2 dintre votanti au ales alte metode de monetizare a site-ului, desi am inclus o plaja mai larga de optiuni decat in RoBloggersSurvey… I-as invita sa ne spuna care sunt acele metode.

 2. am facut blogul dar de bani cum fac rost ca eu nu tin minte sa-mi fii cerut la crearea blog-ului adresa sau ceva de genul. astept un raspuns cat de curand. multumesc.

 3. daca tot vreti sa aveti ceva castig pe internet ganditiva la un magazin online in sistem MLM.
  S-ar putea sa castigati peste asteptari.

 4. Eu folosesc de cateva zile cpcGalaxy.com si am ramas impresionat de rezultate. Primesc intre 0.5 si 1.5 usd pe fiecare click inregistrat, reclamele sunt destul de atractive, si fac aproximativ 20 usd zilnic cu un site micut, cu reviews din domeniul auto. Recomand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.