eMAG se extinde offline?? UltraPro se extinde online?

Eu cu cine votez?

  1. Key Account Manager – zona Iasi/Constanta/Timisoara/Craiova/Brasov : eMAG.ro
  2. Grupul K Tech-Ultra Pro, care detine reteaua de magazine IT Ultra Pro Computers, a investit 1,5 milioane de dolari in noul magazin online upshop.ro, care este asteptata sa genereze in acest an 5-7% din veniturile totale ale grupului.

Iata ce ne spune Cristina Oprea despre eMAG: ” “Online (si OFFLINE la Iasi, Constanta, Timisoara, Craiova si Brasov?) va fi mereu simplu” este o viziune orientata catre dumneavoastra, cei care ne-ati fost alaturi din prima clipa, din decembrie 2001, cei care ne-ati insotit in toti acesti ani si care ati contribuit permanent la evolutia companiei” mai multe aici, pe blogul eMAG

Dante International va deschide in prezentul apropiat in jur de 20 de centre logistice in principalele orase ale tari, care sa asigure un flux continuu de depozitare. Reprezentantii companiei si-au pus si problema extinderii in afara granitelor Romaniei, dar nu au luat nici o decizie in acest sens pana acum. “Despre extindere, vom sti ceva sigur incepand cu anul viitor”, a declarat Apostolescu.

Iata ce declara si Ciprian Scarlat, directorul diviziei online UpShop: “Magazinul virtual upshop.ro reprezinta un raspuns la tendinta generala a pietei IT&C, de a valorifica potentialul urias al vanzarilor online. Divizia upshop.ro vizeaza clientii din piata online, completand reteaua de retail Ultra PRO Computers”.

Pentru anul in curs, grupul si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20 de procente, estimand o crestere a sectorului IT cuprinsa intre 10 si 15%. […] Compania se va axa in continuare pe extinderea retelei de magazine. In acest scop pana la finele anului vor fi investiti 550.000 de dolari in inaugurarea a patru noi centre.

Eu cu cine votez?

Face eMAG bine ca se extinde OFFLINE?

View Results

Loading ... Loading ...

Face UltraPro bine ca se extinde ONLINE?

View Results

Loading ... Loading ...
No tags for this post.

Related posts

One thought on “eMAG se extinde offline?? UltraPro se extinde online?

  1. centrele logistice nu cred ca inseamna extinderea in online ci o mai buna distributie a business-ului curent. pentru ca o buna parte din business-ul emag e b2b adica de la emag la alte companii. asa ca decat sa aiba un key account pentru 3 companii sa zicem din cluj mai bine faci depozit in cluj iar key accountul poate sa mai aduca alti 3 clienti. sitemul ramane acelasi logistica se perfectioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.