Despre produsele ofertate de magazinele online – 1. interesante, 2. inca offline si 3. inca online

Am decis sa fac astazi o noua categorie pe blog, in care sa vorbesc despre produsele ofertate de acestea.. sau care nu sunt ofertate de acestea… hmmm.

Voi vorbi aici despre

  1. Produse interesante pe care le vad pe magazine online (in tara si afara)
  2. Produse interesante pe care nu le vad pe magazinele online, dar pe care la un moment dat mi le-as dori acolo
  3. Produse “interesante”, sau cel putin ciudate, sau prost documentate, sau produse afisate pe magazinele online de care ar trebui sa le fie rusine pentru ca le mai tin inca acolo, pe site

Si am sa fac o exemplificare, in acest post.

  1. Produs interesant, sau cel putin care pe mine ma intereseaza este: Incarcator portabil de urgenta, eu dorindu-l pentru Nokia 6120 classic, si cautand de multa vreme un asemenea produs (la masina se numeste pana prostului, cand ramai fara combustibil desi stii ca trebuie sa alimentezi…, acolo nu am avut surpriza, dar.. cu telefonul am ramas o data in pana, si am fost parca pe alta planeta). Desi nu scrie acolo ca e compatibil cu telefonul meu, mi-am permis sa trimit 5 mailuri, la 5 site-uri sa-i intreb despre compatibilitatea cu telefonul meu, adica daca are si mufa de incarcare din aceea f. f. mica si subtire. 2 magazine online mi-au raspuns, 1 nu avea ce-mi doream eu, 1 a zis da.. si este cel de mai sus (multumesc d-lui Florin pentru raspunsul rapid).
  2. Produs interesant pe care mi-as dori sa-l vad cat mai curnad pe net: “Toshiba anunta prin SCOP Computers, lansarea a doua noi modele de videoproiectoare. Toshiba ex20 si ew25 ne propulseaza acum intr-o noua era tehnologica: ambele modele beneficiaza de tehnologia ESP (Extreme Short Throw Projection) ce permite proiectia de la distante de numai 50 cm. “ Am cautat si linkuri catre site-uri in engleza, nu prea am gasit, doar in germana.. si eu nu prea sprehan zi doici, in poloneza, ceha.. si cele 2 linkuri in franceza pe care o inteleg.
  3. Produse “interesante” care de aceasta data treneaza inca pe magazinele online romanesti: Monitoarele CRT. Cu ocazia aceasta am folosit si unealta colegului Gamulescu de cautare numai pe magazinele online… Nu spun ca ar trebui sa le excluda, caci multi dintre cei fac DTP si Grafica apreciaza probabil caldura culorilor acestor monitoare, cele din gama profesionala… dar cele din gama low-end? Si cu ocazia asta va spun ce am gasit pe RealitateaTV rectific CHIP, la sectiunea stiri: “Best Buy a anunţat că a început să retragă toate televizoarele analogice din magazine şi va vinde de acum încolo numai aparate digitale. Compania este prima din domeniul produselor electronice de larg consum care anunţă public despărţirea de afacerea cu televizoare analogice.” OKI, nu e vorba de monitoare CRT, dar.. pe cand si la noi se vor vinde doar televizoare digitale si monitoare LCD/Plasma??

Liviu Taloi

PS. in aceasta rubrica va rog sa puneti comentarii cu linkuri, cel putin 3 linkuri cate unul pentru fiecare din cele 3 categorii de mai sus, adica produse interesante pentru voi, produse interesante dar care inca nu sunt online la noi in .ro, si produse “interesante” si va las pe voi sa definiti termenul acesta.. “interesant” = ciudat, prost documentat, etc..

No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.