Evrika, s-a incheiat Gala Premiilor eCommerce, iar castigatorul este Marius Ciocan cu FUNGIFT.ro

Dupa saptamani intregi de munca aseara sala in care Andrei Radu a gazduit evenimentul a parut dintr-o data neincapatoare. Sute de oameni (sunt tras de maneca, oki, oki au fost 130 de scaune, s-a stat si pe scari.. deci aprox 150 de oameni.. e bine Andrei?) dornici sa spuna ceva, sa afle ceva despre comertul electronic au fost in sala si au sorbit fiecare moment pana la decernarea premiilor, planuit cu mare grija de Andrei.

A fost prima oara cand am ales sa vorbesc free fara un power-point, desi am avut un singur slide cu posibilele intrebari (unele puse de mine, altele, 2 la numar puse de voi pe acest blog) care ar fi lamurit poate cum este posibil sa ai un magazin online de succes pe o piata foarte competitiva, desi inca imatura, cum este cea a comertului electronic romanesc.

Imi pare rau ca a trebuit sa raspund pe fuga, datorita ritmului alert al manifestarii, si poate am parut la un moment dat ca nu as dori sa raspund la anumite intrebari puse de dumneavoastra. Nu am avut aceasta intentie, si de aceea doresc sa ii rog pe cei care nu au pus intrebarile aseara sa le puna acum, voi raspunde la ele…

Oricum si sa fi avut 20 de minute tot nu puteam raspunde la intrebari pe care mi le pun si clientii si la care de obicei ajung sa raspund uneori si intr-un an de zile… sau la care ma apuc sa povestesc, si sa povestesc, zile intregi… Sunt chestiuni punctuale la care pot raspunde foarte simplu prin 2-3 fraze, dar sunt intrebari grele la care raspunsul il reprezinta zile intregi de consultanta, sau articole interminabile.

Marius pare sa fi fost singurul care nu a avut aseara intrebari pentru mine, si mi-ar fi fost oricum greu sa-i raspund caci in business-ul cadourilor nu am expertiza considerabila. Oricum mi-a placut reactia lui la vizionarea filmului nostru “artistico-tehnic” despre experienta cuplului Vlad-Alina pe site-ul lui, reactie pe care o anticipasem practic.. Cred ca a fost cel mai atent spectator atunci cand am rulat acel filmuletz.

Felicitari Marius, meriti premiul cu prisosinta, si sper sa inspiri si alti propritari de magazine online sa-ti calce pe urme, ca altfel daca participi iar, ne iei toate premiile!!!

PS. pentru Andrei: il mai lasam pe Marius sa participe la anul? ce ne facem?

LATER EDIT: primesc astazi de la Andrei un mess… cica pentru el e neatza’ la ora 3:42PM.. atunci s-o fi sculat dupa ce l-au doborat cele 25 de magazine online…
Andrei RADU (9/30/2007 3:42:10 PM): neatza
Andrei RADU (9/30/2007 3:42:11 PM): 🙂
Andrei RADU (9/30/2007 3:42:11 PM): http://www.andrei-radu.ro/
Andrei RADU (9/30/2007 3:42:13 PM): 🙂
Liviu Taloi (9/30/2007 3:47:41 PM): ooooo sa-ti traiasca.. si la mai mare, adica la mai multe posturi
Andrei RADU (9/30/2007 3:47:48 PM): multam

So, Andrei e si el blogger mai nou, sa-l primim cu multe comentarii si posturi…

No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “Evrika, s-a incheiat Gala Premiilor eCommerce, iar castigatorul este Marius Ciocan cu FUNGIFT.ro

  1. Daca devine procesator de plati si se inscrie la aceasta categorie, il lasam :)))). Evident ca glumesc si evident ca il vom inscrie pe Marius si la anul daca vrea. Felicitari si din partea mea pentru Fungift.

  2. Liviu, Andrei, eu propun altceva: sa-l faceti sponsor pe FunGift, ca tot se intelege bine cu DotCommerce 🙂 Si acceptati si un barter, sa dea de exemplu participantilor tricouri cu “citesc blogul FunGift” :))

  3. “Auzi Andrei, nu e cam mica sala pentru toti invitatii?”
    “Hai Cristi sa fim seriosi, sunt totusi 150 de locuri aici….”

    Si la inceput erau persoane care au stat cateva minute in picioare :P. Anyway, bravo voua si Andrei are dreptate cand zice ca anul viitor se inchiriaza Intercontinentalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.