Urmariti pagina de Facebook ECOMpedia

Prezentarile publice facut de Liviu TALOI, in ecommerce, usability, analytics, optimizarea rate de conversie.

ECOMpedia

ecompedia.ro este un site in care puteti pune intrebari de tot felul din domeniul comertului electronic, iar echipa noastra de specialisti sau alti proprietari de magazine online va pot veni in ajutor, raspunzand GRATUIT, din propriile experiente, prin recomandari, exemple sau chiar critici constructive.
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 18, 2019 9:00pm
Daca esti de parere ca se fac greu afaceri in Romania, iata care sunt tarile in care se fac cel mai usor.
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 18, 2019 5:00pm
Nu ne ies chiar toate. Tu ce faci cand nu iti iese ceva?
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 18, 2019 1:00pm
­čĄöHow to Keep Learning
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 18, 2019 7:38am
GpeC lanseaza sinteza pietei de e-commerce romanesti, in 2019.
Vezi tot studiul pe ECOMpedia.
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 17, 2019 2:02pm
<< Ziua de Black Friday, eveniment organizat de eMAG pe 15 noiembrie 2019, a adus un record de peste 10,8 de milioane de vizite ╚Öi produse comandate ├«n valoare de peste 499 de milioane de lei. De asemenea, Black Friday a marcat dou─â premiere pentru comer╚Ťul online din Rom├ónia: peste 42% dintre comenzi au fost pl─âtite online cu cardul, ├«n cre╚Ötere spectaculoas─â de la 34% comparativ cu anul precedent; traficul a trecut ├«n premier─â pragul de 10 milioane vizite, cu aproape 1 milion mai multe comparativ cu 2018. De asemenea, peste 76% dintre vizite au fost de pe dispozitivele mobile.

ÔÇ×├Än Black Friday 2019 am marcat mai multe premiere: livr─âri ├«n peste 250 de lockere easybox, cre╚Öterea pl─â╚Ťilor online la peste 42% din total ╚Öi un trafic de peste 10 milioane de vizite ├«ntr-o singur─â zi. Aceste lucruri ne arat─â c─â evenimentul a ajuns la maturitate, iar num─ârul impresionant de oameni care au fost al─âturi de noi arat─â o ├«ncredere crescut─â ╚Öi orientarea c─âtre cump─âr─âturile f─âcute din confortul caseiÔÇŁ, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Peste 56.000 de clien╚Ťi au comandat de Black Friday pentru prima dat─â de la eMAG. Mai mult de 42% dintre comenzi au fost pl─âtite online cu cardul bancar confirm├ónd ├«ncrederea tot mai mare pe care rom├ónii o au ├«n aceast─â metod─â de plat─â simpl─â, sigur─â ╚Öi rapid─â, iar procentul se afl─â pe un trend ascendent. >>
ECOMpedia
ECOMpediaNoiembrie 16, 2019 6:00pm
Intr-o piata tot mai competitiva, micile detalii conteaza
ECOMpedia
Share Button
No tags for this post.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *