Magazine participante la Black Friday: +TargulDeMobila.ro


19 Noiembrie 2012 - 11:07, 3 comentarii, 6,647 views translate to english english version of this article

Astazi intra in cursa Black Friday si primul magazin online de MOBILA, anume Targuldemobila.ro. Eu pana acum nu am vazut inca, vreun magazin online sau offline de mobila care sa se alature campaniei de Black Friday.

TargulDeMobila.ro, primul magazin online de tip discount din industria mobilei, deschide cursa participarilor magazinelor de profil la Black Friday. Clientii, interesati de mobila de calitate, vor gasi la TargulDeMobila reduceri de 50% la produsele marcate “Black Friday”.

Pentru noi, reducerile de sarbatori incep cu Black Friday, pe 23 noiembrie. Acest eveniment va fi urmat in luna decembrie de alte promotii considerabile la peste 100 de produse.  ”Experienta ne-a invatat ca de sarbatori, oamenii nu vor numai sa cumpere, ci sa cumpare acum. Probabil ca stocurile vor fi principalul factor al succesului acestor campanii de sfarsit de an”, ne-a declarat Florentina Trandafir – Managing Partner – TargulDeMobila.ro. Produsele care vor beneficia de reduceri au stoc limitat si vor fi afisate in data de 23 noiembrie, la ora 7:00, in magazinul online TargulDeMobila.ro. Reducerile vor fi afisate si pe pagina oficiala de facebook a magazinului. Promotia Black Friday se va desfasura numai online.


Tags: , , ,

Related posts

Nu stii cum sa iti faci un magazin online? Pune o intrebare pe ECOMpedia.ro - consultanta gratuita in e-commerce Discuta despre magazine online pe yahoo groups: Pentru a fi la curent cu ultimele articole, aboneaza-te la feed-ul RSS
Tipareste acest postTipareste acest articol

3 Comentarii la “Magazine participante la Black Friday: +TargulDeMobila.ro”

 1. Nicolae Buzea Says:

  Buna seara,

  Si IT Arena.ro participa anul acesta la Black Friday.

  Cu stima,

  Nicolae Buzea

 2. George Hari Popescu Says:

  Plus altele:

  http://www.trusted.ro/reduceri-black-friday/

 3. dorin.tutanaru@gmail.com Says:

  http://www.mobilenia.ro

  Reducere pana la -70%

Leave a Reply