MagazinulTau.ro reloaded!!! – dupa o absenta notabila pe piata comertului electronic romanesc

Magazinul Tau . ro se intoarce pe piata comertului electronic romanesc, printr-o insemnare de blog, fara comunicate de presa (chiar asa?? ar fi trebuit zic eu..), fara surle si trambite. Din pagina de contact aflam ca apartine acum companiei Alliance Computers.

Din primele declaratii pe blog aflam cateva avantaje intersante ce-l deosebesc de restul magazinelor online, si as semnala aici numai "noi oferim recenzii profesioniste despre produse – am un parteneriat cu Chip – lider pe revistele de profil – care imi va da recenziile lor." Bravos lor…

Sa vedem cum se va bate flutureleTAU cu competitia!

PS. Mi-a placut mult titlul primului post pe blogul proaspatului relansat magazin online:  Avantajele competitive nu cantaresc mai mult decat visele unui fluture, poet cine a scris titlul respectiv.. sa-l cunoastem…

PS2. inclin sa cred ca e o pre-lansare, caci pe www.magazinultau.ro ma intampina inca mesajul de "asteptati va rog. nu am deschis inca"

 

 

Share Button
No tags for this post.

Related posts

4 thoughts on “MagazinulTau.ro reloaded!!! – dupa o absenta notabila pe piata comertului electronic romanesc

  1. Daca adaugi un index.php la URL ajungi in magazin. Majoritatea produselor au pret 0,00 lei, magazinul foloseste osCommerce si-ti dai seama din prima de asta. Nu mai vorbesc ca au si “cele mai bine vandute”, produse care m-as mira sa fie cele mai vandute, intrucat au pret 0,00 lei si ele.
    In concluzie, in loc de “am lansat un nou site de comert electronic IT” trebuia sa scrie pe blog “vom lansa un nou site…”. In forma actuala e departe de a fi lansat.
    PS: de mare angajament si pagina “Despre” de pe blog…

  2. MagazinulTau.ro (Best Computers) este unul din cele mai vechi magazine online romanesti… la un moment dat DOL a achizitionat BEST, iar ca urmare a acestui lucru, toate produsele best au ajuns pe site-ul dol, si magazinultau.ro intr-un final a fost achizitionat de Alliance Computers, cei care acum, dupa 1-2 ani de la achizitie cred, sper, il relanseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.